Cher pokazala majku, obožavatelji iznenađeni njenim izgledom

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, legendarna Cher nedavno je napunila 75. godina, a još uvijek radi punom parom. O penziji, kaže, ne razmišlja, a njen fizički izgled često je tema rasprava. Brojni obožavatelji komentiraju kako nagrađivana glazbenica, Oskarovka, humanitarka i gay ikona već šezdeset godina izgleda besprijekorno, a iako je ušla u osmo desetljeće, Cher, komentiraju obožavatelji, izgleda puno bolje od nekih mlađih kolegica.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, najbolje dokazuje fotografija na njenim društvenim mrežama na kojoj ponosno pokazuje svoju majku, kantautoricu Georgiu Holt. Iako je ušla u 96. godini, majka legendarne pjevačice izgleda, kako kažu, barem 20 godina mlađe, a njena pozitivna energija i harizma nešto su s čime se čovjek rađa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cher (@cher)

Godinama unazad Georgia je najveća podrška svojoj nasljednici, a često zajedno gostuju u raznim emisijama. Obje su i velike ljubiteljice estetskih zahvata, a odlazak na botoks za njih nije tabu tema. Pjevačica je priznala kako je na početku karijere operirala nos i grudi, a kasnije je zatezala kožu na kapcima, napravila lifting lica i obrva.

-Cher oduvijek izgleda besprijekorno, ali majka je doista nestvarna. Nije samo do botoksa već i do prehrane, treninga i održavanja lica raznim preparatima. Obje su fascinantne i nadam se da ću u njihovim godinama izgledati poput njih, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti