Aida Đapo u slatkom iščekivanju

Piše: Dž. S.

Aida Đapo, poznata pod pseudonimom Idda van Munster, bosanska je blogerica, manekenka i šminkerica. Ona je prva bosanska pin-up djevojka. Njena inspiracija dolazi iz mode i frizura od 1920-ih do 1960-ih.

Naime, Aida je objavila fotografiju na svom Instagram profilu, te tako oduševila pratitelje viješću da će postati majka po prvi put.

-Sretni smo što dijelimo ove vijesti koje smo toliko dugo držali za sebe. Na pola sam trudnoće i sa najvećom sigurnošću mogu reći da nikada nisam bila sretnija! Nakon godinu dana haosa, izabrala nas je da uljepšamo i ispunimo svoj život radošću, dokazom da se čuda zaista događaju. Radujemo se ovom novom i zasigurno najuzbudljivijem poglavlju u čitavom našem životu …, napisala je u svojoj objavi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti