Tradicija: Klub visokih peta ponovno okupio uspješne poduzetnice

Piše: M. K.

Bisnode Klub visokih peta, business networking event, posvećen poslovnim ženama, organiziran je danas u sarajevskom salonu ljepote „Angels“, vlasnice Seine Hukić.

Poslovni susret uz ugodno druženje održan je u izuzetno prijatnoj atmosferi ovog savremeno uređenog prostora na 26. spratu Avaz Twist Towera, a prema bojama domaćice susreta, u bijelim i zlatnim nijansama.

Ovo je već tradicionalno druženje koje „Bisnode BH A Dun & Bradstreet Company“ organizira kao podršku ženama poduzetnicama i uopće, ženama u biznisu, kojima se na taj način kreira platforma za stvaranje novih poslovnih prilika za žene u biznisu.

Kao i uvijek i ovoga puta druženje Kluba visokih peta u BiH bio je sjajna prilika za neformalnu i besplatnu razmjenu iskustava i upoznavanje poslovnih žena koje su imale priliku predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnistima u poslovnom okruženju.

Aktivnosti Kluba Visokih peta odvijaju se na teritoriji cijele BiH i dokazano donose korisne poslovne kontakte i lijepa prijateljstva.

Projekt posvećen ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve osim što je i ovoga puta ispričao  lijepe poduzetničke priče, bio je i prepun darovanja.

Nesebičnu podršku organizaciji susreta dala je Vildana Žuga, vlasnica Agencija WE zatim brend FIONA – adresa za najelegantnije komade odjeće ove sezone i uživanje u kupovini, vrhunska kapljica čitlučke „Vinarije“ Marijanović, te banjalučki MB Impex, prepoznatljiv posebno po brenda likera „Baba Višnja“, kao i „Sarajevski kiseljak“, najveći i najstariji proizvođač mineralne vode u Bosni i Hercegovini sa 130 godina tradicije.

Uručeni su i poklon vaučeri salona „Angels“. Uz stjecanje novih kontakata i  razmjenu interesantnih poslovnih priča i iskustava gošće su obradivane i lijepim poklonima FIONE te „Dr. Pasha“ proizvoda. Tokom druženja i zanimljive igre izvučeno je i ime dobitnice ukusnog ručka u Hotelu „Radon Plaza“, a također ukusne zalogaje učesnicama pripremili su iz „Family Restaurant Milkman House“.

Kao društveno odgovorna kompanija „Bisnode BH A Dun & Bradstreet Company“ predstavila je i projekt Fondacije Lokalne demokratije u BiH “Zajedno Smo Sigurne”.  To je fond za žene žrtve nasilja u porodici osnovan iz potrebe za osnaživanje i podršku žrtvama kojima je potreban siguran smještaj i pokrivanje troškova života.

Klub visokih peta medijski podržava „Azra“ magazin, najstariji i najčitaniji sedmični časopis za ženu i cijelu porodici te jedan od najčitanijih lifistyle portala u BiH.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti