“Azrin” veliki  horoskop: Šta vas čeka ovog vrelog ljeta

Piše: Redakcija

Ljeto je godišnje doba u kojem razlike među pripadnicima horoskopskih znakova najviše dolaze do izražaja. I, dok će jedni uživati u svakom sunčanom danu, drugi će bježati u duboku hladovinu. Ono što je svima zajedničko, jesu očekivanja da će najtoplije godišnje doba donijeti mnoge trenutke opuštanja uz ljude koje vole, poneko putovanje, predah od velikih poslovnih obaveza i, prvenstveno, da sve pršti od dobrog zdravlja, smijeha, zabave

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

Ovan

Ako ste sami, beznadežno ćete se zaljubiti

Ljubav: Tokom cijelog ljeta ljubav će vas potpuno zaokupiti. Vi i partner, uz tiha, nježna šaputanja bit ćete dovoljni jedno drugom, pogotovo tokom godišnjeg odmora. Ako ste sami, beznadežno ćete se zaljubiti, osjećanja će biti sasvim probuđena, pa će vam ljubav postati važnija od svega.

Posao: Ljeto donosi nove ponude i jednu izuzetno zanimljivu, primamljivu, obećavajuću mogućnost. Budite spremni na veće promjene, srećom nabolje. Potom ćete s lakoćom ubirati plodove svog truda.

Zdravlje: Ljeto je za vas prilično stabilan period. Za velikih vrućina nemojte se forsirati, dok su umjerene sportske aktivnosti, naravno, poželjne.

Bik

Vaš izgled mnogima neće promaći

Ljubav: Ovoga ljeta osjećanja i privlačnost prema partneru bit će sve snažniji, pa bi vaša ljubav mogla doživjeti svojevrsnu renesansu. Bit ćete sretni i ispunjeni, znat ćete šta želite i koga volite. Ako ste sami, pitanje je trenutka kada ćete spoznati kako ljubav može biti lijepa i zahvalna.

Posao: Za ostvarenje ciljeva i postizanje zadovoljstva dobro iskoristite ovaj period. Isplanirajte aktivnosti, potom slijede pozitivne promjene, šansa za novi posao, usavršavanje ili ulazak u poslovni rizik.

Zdravlje: Pokušajte se ovoga ljeta maksimalno opustiti. Imate pozitivnu energiju, izgledat ćete poželjno i privlačno, što mnogima neće promaći.

Blizanci

Iskoristite niz sjajnih šansi

Ljubav: Ljeto vam donosi cijeli niz sjajnih šansi da na najbolji način oplemenite ljubavni život i unesete željene promjene u svoju vezu. Ako ste sami, živjet ćete dinamično, ali vi znate razlikovati dublje emocije od potrebe za avanturom i flertom, koji opuštaju, ali brzo donose zasićenje.

Posao: Svoj poslovni život sasvim uzimate u svoje ruke. Ma koliko da ste uspješni, nakon nekih pametnih poteza, koje ćete povući krajem ljeta, dobit ćete na samopouzdanju, smireno razmisliti i donijeti važne odluke

Zdravlje: Zaštita je jaka, pa ne morate strahovati za zdravlje. Za vrijeme odmora, iskoristite maksimalno sve blagodati koje ljeto donosi.

Rak

Uživat ćete u svakom danu

Ljubav: Ako ste željni posebnih doživljaja s voljenom osobom, ljeto će vam ispuniti očekivanja. Vaša stalna veza ili početak nove ljubavi, bit će pod zvijezdom koja će vas ozariti punim sjajem. To će posebno doći do izražaja ako ćete poći na ljetovanje, u neko mirno mjesto pored vode.

Posao: Imate snažnu motivaciju za napredovanje. Pogotovo ako vam je u ovom trenutku posao ipak najvažniji, zvijezde će biti na vašoj strani. Krajem ljeta otvorit će se mogućnost za veliku, važnu promjenu.

Zdravlje: Smireno i opušteno uživat ćete u svakom ljetnom danu. Bit ćete zdravi, zadovoljni i svojim izgledom, a dobit ćete mnogo komplimenata.

Lav

Promjena okoline prilika je za novu ljubav

Ljubav: Ljeto je za vas pravo vrijeme, ne samo za relaksaciju i izlaske, već i za stabiliziranje emotivnog života. Naravno, najbolje bi vas opustio odmor s voljenom osobom na nekoj predivnoj destinaciji. Promjena okoline prilika je za novu ljubav i u slučaju da ste trenutno sami.

Posao: Mnogi će biti zadivljeni vašim sposobnostima, energijom, voljom i ljubavlju koje ulažete u sve čega se prihvatite. Odlučni ste u namjeri da uspijete, pametno ćete podnijeti eventualna iskušenja i sve izazove.

Zdravlje: Imat ćete dovoljno energije, posebno će ojačati vaš imunitet. Što vam je također važno, bit ćete poželjni, privlačni mnogim osobama.

Djevica

Očekuju vas sretni dani

Ljubav: Ljeto obećava, očekuju vas sretni dani. Odnos s partnerom bit će svakim danom sve bolji, osjećat ćete se mirno i opušteno. Uživat ćete u uzajamnom povjerenju, u želji da jedno drugom što više ugodite. Ako ste sami, slijedi nova veza, koja će, samo naizgled, početi kao prijateljstvo.

Posao: Imate šansu da u pogon stavite sve svoje sposobnosti. Iskoristite to na najbolji mogući način. Već na početku ljeta dolaze zanimljive poslovne šanse. Sve to čini vas okretnom, kreativnom, zadovoljnom osobom

Zdravlje: Vama je dovoljno da se opustite, družite s dragim ljudima, kako biste se dobro osjećali, dobili na samopouzdanju, ali i ljepšem izgledu.

Vaga

Tamo negdje čeka vas nečije zaljubljeno srce

Ljubav: Za vas i voljenu osobu ovoga ljeta dolaze predivni događaji, sve kreće uzlaznom linijom. Najbolje je da što prije krenete na romantično ljetovanje. Ako ste sami, koristite svaku mogućnost da odete na lijepa mjesta, jer vas tamo negdje čeka nečije zaljubljeno srce, nova ljubav.

Posao: Sve će se, gotovo neosjetno, smiriti i krenuti u željenom pravcu. Sve ste efikasniji, poduzetniji u rješavanju svih prepreka, skloni razmišljanju o promjeni. Pogotovo, jer slijedi niz dobrih prilika.

Zdravlje: Puni nove energije i optimizma, sjajno ćete se osjećati tokom cijelog ljeta. Ako se sunčate, pazite na svoju osjetljivu kožu.

Škorpija

Putovanje donosi mogućnost za ljubav

Ljubav: Relacije s partnerom bit će postojane i skladne. Nerijetko ćete misliti i željeti slično, a osjećaj da ste na istoj talasnoj dužini samo će pojačati povezanost i potaknuti nježnosti. Ako ste slobodni, žudjet ćete za promjenom statusa. Putovanje donosi mogućnost za ljubav vašeg života.

Posao: Bit ćete prodorni i ambiciozni, pa biste uz malo uloženog truda mogli postići sjajne rezultate. Najbolje je da razmislite o tome šta vam je činiti dalje. Naime, tek krajem ljeta slijede mnogo bolje šanse, uz dobar plan.

Zdravlje: Zdravi ste, a vaša harizma doživljava procvat. Ne izlažite se previše Sunčevim zracima, pogotovo ako imate preosjetljivu kožu.

Strijelac

Strpljivo čekajte šansu

Ljubav: Bit ćete zadovoljni i opušteni uz voljenu osobu. Posebno ćete uživati u svim blagodatima ljubavi tokom odmora. Ako ste slobodni, uživat ćete u flertu i avanturama, kojih će ovog ljeta biti napretek. Ako zasjaje i neke iskre s dubljim značenjem, neće vam biti nimalo krivo zbog toga.

Posao: Koliko god vam se nešto čini neizvjesnim, pronalazite izlaz. Morate biti uporni, a rezultati će doći kada se budete najmanje nadali. Strpljivo čekajte šansu u realnijim okolnostima, i sreća Vam neće pobjeći.

Zdravlje: Vaša energija, vitalnost, osmijeh, dobra volja i ovoga ljeta nemaju premca. Izgledat ćete super, a tako ćete se i osjećati.

Jarac

Novootkrivena strast

Ljubav: Znat ćete ugoditi i sebi i osobi koju volite. Naravno, očekujete da partner uzvrati istom količinom ljubavi i nježnosti. Ako ste sami, tragat ćete za uzvišenom srećom i stabilnošću. Krajem ljeta, shvatit ćete da postoje sjajni izgledi za vašu emotivnu budućnost, uz novootkrivenu strast.

Posao: Bilo kad tokom ljeta bit će potaknuta vaša racionalna priroda, što će vam omogućiti da pronađete izlaz iz neriješenih situacija. Oslonite se na sebe, ne gubite strpljenje i smirenost. Postoji nekoliko povoljnih rješenja.

Zdravlje: Kako biste dobili na kondiciji, ali se i što bolje psiho-fizički osjećali, priuštite sebi relaksaciju, nabolje masažu, plivanje i duge šetnje.

Vodolija

Ništa neće unijeti razdor između vas i voljene osobe

Ljubav: Vaša ljubav bit će u beskraju stabilnog zvjezdanog neba, i gotovo ništa neće unijeti razdor između vas i voljene osobe. Ako ste slobodni, tražit ćete dobra mjesta za provod i ljetne avanture. Ipak, nenadano ćete se strastveno zaljubiti, pogotovo ako odlazite na ljetovanje.

Posao: Nedostajat će vam radne motivacije, pa ćete pokušati da izbjegnete velike obaveze i odgovornost. Jedno poslovno putovanje može promijeniti planove, zbog šanse da poboljšate svoj status u svakom smislu.

Zdravlje: Ulagat ćete mnogo energije i pažnje u svoj izgled i zdravlje. Ako ste preosjetljivi na velike vrućine, pojačajte unos tečnosti, voća i povrća.

Ribe

Mnoga udvaranja i pozitivna energija

Ljubav: Sreća je ovoga ljeta na vašoj strani. Romantični ljubavni zagrljaji, pogotovo ako s partnerom idete na ljetovanje, prekrit će zaboravom svaki raniji nesporazum. Ako ste sami, ljeto je kao stvoreno da tako više ne bude. Mnoga udvaranja učinit će da se osjetite voljeno, privlačno i zavodljivo.

Posao: Nećete biti prezadovoljni, ali ni potpuno nezadovoljni svojom poslovnom situacijom. Nemojte dozvoliti da zbog ljubavi zapostavite  obaveze. Nađite snage, ispunite sve ono što se od vas očekuje.

Zdravlje: Tokom najvećeg dijela ljeta, blistat ćete od pozitivne energije i samopouzdanja. Ipak, pronađite vremena za dovoljno sna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti