Turistička agencija „V.I.P.  Travels“ poklanja rođendanske vaučere čitateljima „Avaza“ i „Azre“

Piše: Redakcija

Renomirana turistička agencija  „V.I.P. Travels“ sa sjedištem u sarajevskoj ulici Zelenih Beretki BB, u Gazi-Husrevbegovom bezistanu, radi već dvije decenije i iza sebe ima niz uspješno realiziranih projekata iz oblasti turizma. Svjedoče tome brojne pozitivne recenzije turista koji se „V.I.P.  Travelsu“ vraćaju uvijek i iznova, između ostaloga, i izbog brojnih pogodnosti koje im ova turistička agencija nudi.  A jednu specijalnu u povodu 20. rođendana „V.I.P. Travelsa“ iz ove agencije pripremili su u saradnji s „Avazom“ i „Azrom“.

Naime, svi čitatelji najčitanijeg magazina za ženu i porodicu koji nabave novi broj printanog izdanja „Azre“ koji će se na prodajnim mjestima naći od srijede, 7. jula, kao i najtiražnijeg dnevnog lista u BiH „Dnevnog avaza“ 9. jula, pronaći će svoj poklon vaučer u vrijednosti od 50 KM. Svoj vaučer iskružite sa stranica „Azre“ od 7. jula, i „Dnevnog avaza“ od 9. jula te donesite na adresu „V.I.P. Travelsa“ u ulici Zelenih Beretki BB, u Gazi-Husrevbegovom bezistanu u Sarajevu.

Jedan vaučer vrijedit će za jednu rezervaciju i moći će se iskoristiti za sve aranžmane iz ponude „V.I.P. Travelsa“ i to za rezervaciju hotelskog smještaja sa minimalnim boravkom od 7 noći. Rok važenja vaučera je 31. juli 2021. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti