Majka je pitala sina smeta li mu što mu je supruga neuredna, evo šta joj je odgovorio

Piše: Redakcija

Znate i sami koliko je uz sve obaveze koje imate u danu prilično teško održavati savršeno čist stan, pogotovo ako su klinci tu. Međutim, savršeno uredan dom nije garancija sretnog braka, poručuje jedan muškarac, Clint Edwards, koji vodi blog No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog (Nemam pojam što radim: Tatin blog).

Naime, kad ga je njegova mama u telefonskom razgovoru upitala smeta li mu što njegova supruga Mel s kojom ima troje djece ne drži njihovu kuću urednom, Clint u početku nije znao što bi joj odgovorio. On je znao da njegova mama ne želi biti zlobna prema Mel već je samo znatiželjna, te je nakon promišljanja odgovorio mami, a zatim svoj stav podijelio i na Facebooku.

Clint je objasnio svojoj mami (a i cijelom svijetu) kako čišćenje kuće nije posao njegove supruge.

-Vidim naš brak kao partnerstvo i čišćenje jednako treba biti i moja odgovornost kao i njezina. Priznajem, često smo zatrpani dječjim igračkama, ima neopranog suđa u sudoperu i posvuda nedovršenih umjetničkih projekata. Također ću priznati da nije čisto kao kod moje mame, ali to me ne muči, piše Clint.

Clint zna da zabrinutost njegove majke proizlazi od velikih očekivanja svojstvenih njenoj generaciji, ali i tvrdi da to nikad nije bilo na listi poželjnih osobina žene s kojom bi se vjenčao.

-Nisam mislio hoće li moja supruga čistiti. Mislio sam o tome hoće li mi se sviđati što ona ima za reći. Mislio sam o tome kako ću se osjećati uz nju. Mislio sam o tome hoće li se puno smijati. To mi se sviđa. Da je draga i pažljiva, i da je osoba s kojom bih rado imao djecu, istakao je.

Njegov odgovor oduševio je korisnike Facebooka i zapljuštale su na hiljade lajkova, pogotovo na dio koji se odnosi na konačan odgovor njegovoj majci:

-Nisam ušao u ovaj brak radi čiste kuće. Ušao sam jer se ona činila kao neko s kim mogu provesti život. Njegova majka, kaže Clint, odgovorila mu je da je vjerovatno to važnije od čiste kuće.

-Da, i ja mislim tako, odgovorio joj je Clint.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti