’Azra’ daruje mirisnu čaroliju

Piše: Redakcija

Najčitaniji magazin za ženu i porodicu “Azra”, u 1271. broju, kao i u svom svakom printanom izdanju, daruje čitatelje. Svi oni koji nabave svoj primjerak aktuelnog broja koji je u prodaji od 7. do 14. jula mogu osvojiti vrijedne poklone.

Tako parfem „s. Oliver for Him“ može biti vaš! To je aromatični fougere miris za muškarce, predstavljen  2016. godine. Gornje note su crni čaj, ružičasti biber i jabuka; srednje note su list ljubičice, ruzmarin i geranium; bazne note su mošus, mahovina i mahune tonke

Također, darujemo pravu mirisnu čaroliju: „Women’secret Forever Gold“, „Women’secret Lady Tenderness“, „Women’secret Intimate“ i „Christine Aguilera eau so beautiful“. Svi od navedenih proizvoda mogu biti vaši.

Sve detalje kako do vrijednih nagrada saznajte u aktuelnom broju magazina „Azra“, u kojem smo objavili i imena dobitnika poklona iz prošlog.

ADOPT parfeme iz prošloga broja osvojila je Aida Bralić iz Tuzle, dok parfem „Feels Like Summer Women“ ide u ruke Sabire Ajanović iz Sarajeva.

U narednom, 1272. broju „Azre“ objavit ćemo ime dobitnice hit knjige „Ešalon za Samarkand“ autorice Guzelj Jahine koju poklanjamo u saradnji sa Izdavačkom kućom „Buybook“.

Čitajte naš magazin jer „Azra“ je vaša najbolja prijateljica.

Pročitajte još