Radosna vijest: ‘Yves Rocher’ na policama ‘Didaco shopa’

Piše: Redakcija

Od 8.jula na policama „Didaco shopa“, svi ljubitelji prirodne kozmetike mogu pronaći proizvode napoznatijeg francuskog brenda „Yves Rocher“, koji godinama u Francuskoj predstavlja prvi izbor kada je u pitanju njega.

Još davne 1959. godine kada je g. Yves Rocher osnovao svoj prvi laboratorij u potkrovlju porodične kuće u selu La Gacilly u Francuskoj, imao je jasnu viziju; učiniti svoje proizvode dostupne svim ženama i vratiti prirodi ono što nam je dala.

Upravljajući svakim korakom proizvodnje, „Yves Rocher“ proizvodi za ljepotu sadrže aktivne biljne sastojke proizašle iz vlastitog agroekološkog uzgoja na više od 60 hektara organskih polja, koji su proizvedeni u vlastitim tvornicama. Na taj način nude proizvode za ljepotu vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni.

Otkrijte „Yves Rocher“ best-sellere u kategorijama njege lica, njege za kosu te uživajte u neodoljivim i neobičnim mirisnim kombinacijama proizvoda za njegu tijela u šest Didaco shopova i to u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli, Doboju i Gradišci kao i na web shopu www.didacoshop.com.

Od idućeg mjeseca u „Didaco shopove“ dolazi i mirisna linija ovog brenda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti