’Azra’ daruje: Dva parfema s.Oliver Selection for Men i Woman mogu biti  vaši!

Piše: Redakcija

Najčitaniji magazin za ženu i porodicu “Azra”, i u 1272. broju, kao i u svom svakom printanom izdanju, daruje čitatelje. Svi oni koji nabave svoj primjerak aktuelnog broja koji je u prodaji od 14. do 21. jula mogu osvojiti vrijedne poklone.

Tako ovoga puta dva parfema s.Oliver Selection for Men i Woman  mogu biti  vaši!

“s.Oliver Selection for Men”  je predstavljen 2007. Gornje note su bosiljak, žalfija i mandarina; srednje note su ruža, djetelina i muškatni orah; bazne note su vetiver, mahovina, drvo Guaiac i pačuli, dok je ženski cvjetni s gornjim notama: nektarina, jabuka, bergamot i lajm; srednje note su jasmin, božur i orlovi nokti; bazne note su mošus, kedar iz Teksasa i ambergris.

Također, darujemo „Last & go“ lakove koji su noviteti su iz „essence“ ponude . Ništa ne podiže raspoloženje kao dobra i šarena manikura, zato upoznajte neodoljivi svijet „essence shine last & go“ lakova. Neka ovoga ljeta na vašim noktima zavladaju boje!

Sve detalje kako do vrijednih nagrada saznajte u aktuelnom broju magazina „Azra“, u kojem smo objavili i imena dobitnika poklona iz prošlog, pa tako i mirisne čarolije koju smo darovali iz kolekcije Women’secret.

Dobitnice su:

Women’secret Forever Gold:  Jasenka Hodžić, Sarajevo

Women’secret Lady Tenderness:  Marina Hadžić, Zenica

Women’secret Intimate: Ajla Gudalo, Mostar

Christine Aguilera eau so beautiful:  Melika Bikić, Visoko

Parfem „s. Oliver for Him“ osvojila je  Đurđica Čegar, Glamoč

Dobitnica hit knjige „Ešalon za Samarkand“ autorice Guzelj Jahine koju poklanjamo u saradnji sa Izdavačkom kućom „Buybook“ je Milada Hidić iz Sarajeva.

Čitajte naš magazin jer „Azra“ je vaša najbolja prijateljica.

Pročitajte još