Napokon pravda za Britney, pjevačica ide ka slobodi

Piše: Redakcija

Ona je odavno stekla status ‘Pop princeze’, a tokom dugogodišnje karijere prodala je više od 100 miliona albuma i isto toliko singlova. Prije desetak godina našla se na 6. mjestu Forbesove liste najpoznatijih osoba na svijetu, a onda je potonula u vrtlog medijske hajke i lošeg psihičkog stanja. Zbog brojnih živčanih slomova, nesretnih ljubavi i mentalnih problema, pjevačica je, sudeći po komentarima porodice, postala nesposobna za život.

Prije 13 godina njezin otac Jamie preuzeo je odgovornost za financije i karijeru i dobio potpuno skrbništvo nad popularnom kćeri. Godinama je šutjela, a onda je prije nekoliko sedmica odlučila progovoriti i to na sudu u Los Angelesu. Pjevačica je na sudu u 25-minutnom govori doslovno preklinjala sutkinju da okonča skrbništvo, a brojne kolege pružile su joj virtualnu podršku. ‘Ovdje sam da podignem optužnicu. Ljuta sam i idem tako daleko. Dopuštate mom ocu da mi uništi život. Moram se riješiti oca i optužiti ga za zloupotrebu konzervatorskih prava’, rekla je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Sada su se napokon pojavile i dobre vijesti, po prvi put. Unatoč lošim prognozama, pjevačica i dalje ima šanse pobijediti na sudu, a u srijedu se ponovno obratila sutkinji s obzirom na to da želi promijeniti advokata. Naime, Britney želi da je zastupa Matthew Rosengart umjesto sadašnjeg advokata Samuea Ingham III. Strani mediji  pišu kako je sutkinja Brenda Penny odlučila kako pjevačica može odabrati advokata s kojim će pokušati okončati skrbništvo pod kojim je godinama unazad. Brojni pratitelji oduševljeno su prihvatili ovu vijest. ‘Napokon. Ima pravde i sada nastavi hrabro do pobjede’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti