Nakon teške bolesti legendarni Ferata iz “Velog mista” vraća se glumi

Piše: Redakcija

Aljoša Vučković (74) splitski je glumac kojeg najbolje pamtimo kao Feratu u seriji “Velo misto”, a kasnije i kao dr. Ivu Lukšića u Boljem životu. Glumac koji posljednjih 30 godina živi i radi u Beogradu prije tri godine zbog bolesti je prekinuo glumačku karijeru. Bio je na liječenju u jednoj beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućno liječenje. Godine su prošle, a glumac se uopće nije pojavljivao u medijima.

– Ništa ne radim i ne mogu raditi. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim, rekao je u jednom od posljednjih intervjua krajem 2018. godine. Mnoge obožavatelje glumačke legende razveselila je vijest kako se splitski glumac sa zagrebačkom adresom vraća glumi, a moći će ga se vidjeti u kazalištu i na televiziji.

Kako pišu srbijanski mediji Vučković će igrati u serijama ‘Azbuka našega života’ i ‘Dođi juče’, a u Atelju 212 igrat će u predstavi “Ja Feđica”. Hello magazin donio je fotografije na kojima se vidi kako dobro raspoloženi Vučković na pozornici kazališta ima scenske probe nove predstave, a nakon objave uslijedili su brojni komentari podrške glumcu koji ima puno obožavatelja u regiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beogradski mesec (@beogradskimesec)


Prije nekoliko godina je progovorio i o fenomenu “Boljeg života”, serije koja se i danas često reprizira.

– Eh, možemo se mi danas pitati što je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primijeti. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka ‘Boljeg života’ do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Što reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo obiti sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcionira po principu ‘hajmo probati da bude bolje’, i to bolje traje dvije minute, pa stane – kazao je Vučković.

Izvor:vecernji.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti