Mišo Kovač slavi 80. rođendan, kćerka Ivana emotivnom objavom obratila se ocu

Piše: Redakcija

Legendarni Mate Mišo Kovač danas slavi 80. rođendan. Pjevač koji je prije dvije godine proslavio čak 50 godina na muzičkojj sceni dobio je i posebnu nagradu za najtiražnijeg pjevača svih vremena, budući da je prodao više od 20 miliona ploča.  Mišo je danas dobio brojne čestitke obožavatelja, a posebno mu je čestitala kćerka Ivana,koja je na društvenoj mreži objavila zajedničku fotografiju uz emotivnu objavu.

“Veliki 80-ti Velikog Čovika…Moja stina, oslonac, prijatelj, pola mene… Želim ti more zdravlja i sriće! Ljubav i mudrost već imaš… Sritan ti rođendan! Moj ćaća.. veći od života! Voli te beskrajno ‘Tvoja mala'”, napisala je emotivna Ivana na svom Instagramu.


Iza njega je bezbroj koncerata i ispunjenih dvorana te stadiona, stotine hiljada prodanih ploča, a sve to prati vjerna vojska obožavatelja zbog koje je postao svojevrsni kulturološki fenomen jer ga obožavaju svi, od sedam do 77 godina.

Izvor:vecernji.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti