Voditeljica otkrila potresne detalje iz svog života, njena priča je rasplakala mnoge

Piše: Redakcija

Hrvatska voditeljica Nandi Uzelac, proživjela je pravi pakao za kratko vrijeme. Ona je sada na Instagramu otvorila dušu i ispričala potresne detalje iz svog života.

Nakon što je podijelila ove bolne trenutke sa pratiocima, Nandi je pokrenula lavinu komentara i podrške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NANDI 💫 (@nandi_uzelac)

– Imala sam jako težak period! Jako! U strahu od straha šta se sve izdogađalo. Tata mi je dobio tumor na plućima, njegova mama, moja baka je umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi – započela je Nandi.

– Moja dugogodišnja ljubav je napravila dijete drugoj, za šta sam saznala preko trećih ljudi. Onda je krenulo rundanje, gdje sam zapela u nekvalitetnom odnosu/ problematične osobe… – nastavila je.

– Zaista godina za pamćenje i naučila me štošta. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja… Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno… Ono što je sigurno da sam kao leptir izdigla se u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka i emancipovana! Opet vesela, opet ambiciozna – zaključila je Nandi.

Izvor: Blic.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti