Sara Jo progovorila o privatnom životu: Dečka krijem jer on tako želi

Piše: Redakcija

Pop pjevačica Sara Jovanović (27), širokoj publici poznata kao Sara Jo, skoro cijelu deceniju aktivna je učesnica muzičke scene Balkana.

Posebno je popularna na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati 431.000 uglavnom mladih ljudi, pa je uz pjevanje uspješno razvila i karijeru influenserke.

Za srbijanske medije pjevačica je govorila o svom partneru i razlozima zbog kojih u javnost ne iznosi detalje o emotivnom životu.

– Daleko od toga da ga krijem, ali ne želim da na sav glas pričam o privatnosti, neke stvari želim da zadržim za sebe. To nije nešto što sam samo ja odlučila, javna pojavljivanja su i odluka partnera, neko nije za to – kaže Sara i dodaje:

Kada sam izašla iz takmičenja „Prvi glas Srbije“, ljudi su imali dosta predrasuda o meni i nosila sam puno etiketa na sebi. Trebalo je vremena da sve to skinem i željela sam da fokus bude na muzici, a ne na mom privatnom životu – kaže ona.

Izvor: Alo.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti