Camila Cabello: Prave žene imaju obline, celulit i strije

Piše: Redakcija

Pjevačica Camila Cabello u posljednje vrijeme naišla je na kritike na račun izgleda, no sad je jednim videom pokazala što ona misli o svom tijelu.Na TikToku je objavila snimak iz automobila koja je nastao nakon trčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by camila (@camila_cabello)


“Volim svoje tijelo”, napisala je u opisu videa.

“Trčala sam u parku i gledala svoja posla, trudeći se biti u formi, trudeći se biti zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj trbuh i nisam ga uvlačila. Je, trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak sve  vrijeme”, rekla je Camila na početku snimka.

“Podsjetila sam samu sebe na to da je ratovanje sa svojim tijelom tako zastarjelo. Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo prave žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati, dušo”, dodala je.

 

@camilacabelloi luv my body♬ original sound – Camila Cabello


“Predivna si”, “Poraslo mi je poštovanje prema tebi”, “Odličan si uzor”, “Budimo zahvalni na stvarnim tijelima”, “Ponosna sam na tebe i volim te”, “Hvala ti, sad imam više samopouzdanja nakon ovog videa”, samo su neki od komentara korisnika TikToka.

Izvor:Index

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti