Pogledajte kako izgleda prvi suprug Sanje Kužet sa kojim je dobila sina Andriju

Piše: Redakcija

Popularna voditeljica Sanja Kužet udata je za Nemanju Živojinovića, sa kojim je dobila sina Strahinju, a manje je bilo poznato ko je prvi muž atraktivne brinete, sa kojim ima sina Andriju.

Naime, prvi muž Sanje Kužet, Zoran Piper zaljubio se u nju na prvi pogled i bio je veoma uporan da joj se približi. Sanja i Zoran bili su zajedno prije deset godina, prvo su se družili dvije godine, zatim zabavljali nekoliko mjeseci i nakon toga krunisali svoju ljubav brakom. Nažalost, njihov brak nije potrajao, te su se razlišli nakon godinu dana.

– Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli.. Zoran i ja smo se poslje godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je jednom voditeljka za medije.

Sanja ima samo lijepe riječi za svog bivšeg supruga, te je on i u dobrim odnosima sa njihovim sinom Andrijom, kojeg redovno viđa.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti