Dua Lipa u posjeti Albaniji, fanovi oduševljeni njenom gestom

Piše: Dž. S.

Slavna pjevačica Dua Lipa, na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija. Naime, ona je posjetila vrtić „Sunny Hill“, koji je još u uvijek u izgradnji, te se zahvalila svima koji su učestvovali da pomognu za izgradnju istog. Kako je i navela u svojoj objavi, Dua je udvostručila sredstva, prodajom majica, koje je kreirala sa svojim prijateljima, a potom novac proslijedila za opremanje dječijeg vrtića. Slavna pjevačica je bila s porodicom, a otkrila je da je otvorenje zakazano za 15. septembar ove godine.

-Čast mi je biti u Tirani – Albanija danas kada vidim građevinske radove za vrtić „Sunny Hill“ u centru grada. Nakon zemljotresa 2019. i uz svu vašu pomoć kupovinom naših majica „Moli za Albaniju“ koje sam kreirala sa svojim prijateljima @bondnyc, udvostručila sam sredstva koja smo zaradili na majicama i taj novac ide za opremanje cijelog ovog vrtića za 300 djece. Zahvalna sam što sam danas zbog toga ovdje sa porodicom i prijateljima. Hvala premijeru Ediju Rami i gradonačelniku Erionu Veliaju na vašoj pomoći tokom ovog procesa. OTVORENJE 15. SEPTEMBRA 2021! Hvala svima, stoji u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Fanovi su oduševljeni njenim gestom.

“Sjajno”, “Anđeo, “Moj najdraži graditelj””Imaš divno srce, hvala ti što  činiš tu djecu sretnom”, neki su od komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti