Božo Vrećo: Pjevao sam uspavanku u sinagogi, divno je disati umjetnost

Piše: A.K.

Poznati bh. umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo aktivan je na društvenim mrežama i nesebično dijeli bitne događaje iz života sa svojim obožavateljima. Posljednjih dana je dio tima koji radi na snimanju jednog španskog filma, te često objavljuje fotografije sa seta, ali i snimke.

Kako je otkrio, danas je, u sklopu snimanja, u sinagogi otpjevao novu pjesmu koja će biti objavljena na jesen.

– Danas prekrasno snimanje filma u Aškenaškoj sinagogi, drugi dan snimanja sa @kanakifilms @medicusmundimed i mojim sjajnim dječacima Maretom i Brankom. Sutra smo u Lukomiru i sve teče po planu. Pjevao sam Nani Nani uspavanku u sinagogi i novu pjesmu koja će na jesen izaći, divno je disati umjetnost!❤️🎥Na meni vidite tradicionalnu Mantón de Manila maramu i sephardico šešir koje sam kupovao odvojeno u Španjolskoj a koji su eto postali cjelina kad je bilo suđeno – napisao je Božo Vrećo na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti