Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu plijeni pažnju u bikiniju

Piše: Redakcija

Dvadesetogodišnja francuska manekenka i dizajnerica Thylane Blondeau , koja je dva puta bila na godišnjoj listi TC Candler-ove liste “100 najljepših lica godine”, nedavno je snimljena na plaži u Saint Tropezu.

Obukla je gornji dio bikinija boje lavande i donji bijele boje, te plijenila poglede turista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylaners🐞 (@thylanelrblfans)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylaners🐞 (@thylanelrblfans)


Blondeau, sa šest godina prvi put je prozvana “Najljepšom djevojkom na svijetu” – i proglašena je za “novu Kate Moss”.

No, kćerka francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i manekenke karijere glumice i modne dizajnerice Veronike Loubry tu nije započela niti se zaustavila. Prije nego što je osvojila titulu najljepše djevojčice,  sa četiri godine prošetala je pistom  noseći Jean Paul Gaultier.

Thylane Blondeau: 'Most Beautiful Girl In the World' Attends New York Fashion Week 2017 | India.com

Odatle je u modnom svijetu postala najmlađi model koji je ikada pozirao za Vogue Paris sa 10 godina. Kad je 2017. godine imala 16 godina, Blondeau je šetala pistom za Dolce i Gabbana na Milanskoj sedmici mode.

Iako je manekenka 168. centimetara samo visoka, smatrala se malom za supermodela, ali je sa svojom titulom najljepše, ipak uspjela progurati u svijet mode.

Sa 17 godina, po drugi put je osvojila titulu “Najljepše djevojke“. Lijepa Blondeau danas ima preko četiri miliona pratitelja na svom Instagram profilu i vlasnica je vlastitog brenda “No smile clothing”.

Izvor:nypost.com

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti