Mustafa Sandal progovorio o sudskom sporu sa Eminom Jahović

Piše: Redakcija

 

 

Poznati turski pjevač Mustafa Sandal nakon što se razveo od bivše supruge Emine Jahović, pronašao je novu ljubav. U vezi je sa dvadeset godina mlađom preduzetnicom Melis Sutsurup. U nedavnom intervjuu za jedan turski portal otkrio je detalje iz privatnog života, između ostalog progovorio je i o sudskom sporu s pjevačicom Eminom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

Svojevremeno ste važili za ženskaroša na glasu. Kakva je sada situacija?

– Ko, ja? Ne, nisam. Uvijek sam imao stabilne veze, možda se samo dešavalo da u nekima nije bila usklađena energija. Sada sam veoma sretan, u divnom odnosu sa ženom koju volim.

Šta ste naučili od žena tokom svih ovih godina?

– Od žena se mnogo može naučiti…

Da li ste čovjek za ženidbu ili, ipak, čovjek za zabavu?

– Ovo bi trebalo da pitate Melis, a ne mene. Naša veza zasniva se na mnogo ljubavi, saosjećanja i poštovanja. Zaista smo sretni.

Ona ima 32 godine. Skoro dvije decenije razlike između vas. Koliko ta činjenica utiče na vaš odnos?

– Ta razlika se i ne primijećuje. Oboje smo zreli, ozbiljni ljudi. Pozitivna energija koja vlada među nama važnija je od svega.

Bivša supruga nedavno vas je tužila jer niste plaćali alimentaciju.

– Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje djece, i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvijek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vrijeme zajedno. Sve je kako treba da bude.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24)


Hoće li se vaše prijateljstvo sa Eminom nastaviti poslije svega što se dogodilo?

– Kao što sam rekao, ona je majka moje djece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvrijedi nju ili naše sinove.

Kakvi ste kao otac?

– Zaljubljen sam u svoju djecu. Najvažniji su mi njihova ljubav i povjerenje.

Sinovi su ostali sa majkom poslije razvoda. Koliko često ste sa njima?

– Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša djeca budu sretna. Viđamo se vrlo često.

Jaman ima 13 godina, Javuz devet. Šta je najvažnije što ste naučili od njih?

– Milosrđe.

Da li slušaju vaše pjesme?

– Oni su TikTok generacija. Vole rep, ali i moju muziku. Sinovi su prvi koji imaju priliku da čuju moje pjesme prije nego što ih objavim, jer daju objektivne komentare.

Izvor:Hellomagazin.rs

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti