Bh. influenserice kao inspiracija za outfit na crvenom tepihu

Piše: A.K.

Haljinu poput one koju je nosila poznata bh. manekenka Amra Silajdžić – Džeko upotpunite nakitom. Da glamur nije rezerviran samo za haljine, pokazala nam je mlada pjevačica Džejla Ramović

Od svevremenskog glamura do raznih izdanja koja pune medijske stupce, omiljeni trenuci sa Sarajevo Film Festivala skoro uvijek se događaju na crvenom tepihu. Ususret novom, 27. SFF-u, inspiraciju za glamurozni stajling potražili smo kod poznatih dama i influenserica bh. javne scene, te vas ovim putem želimo potaknuti da se obučete poput svoje omiljene ličnosti na Instagramu.

Hana Hadžiavdagić 

Duga crna haljina kakvu je Hana Hadžiavdagić odabrala za snimanje finalne emisije rijalitija „Ja, blogerica“ dostojna je crvenog tepiha. Ako u ovim toplim ljetnim večerima više preferirate kratke haljinice, zablistajte u haljini na bretele u boji srebra. Look upotpunite sandalama s potpeticama i nakitom. Za odvažnije preporučujemo sandale i ogrlicu jarke boje, poput ružičaste.

Sabrina Tubić 

Postoji dobar razlog zbog čega je mala crna haljina omiljena među ženama. Crno je super chic. S njom nikad ne možete pogriješiti, a možete izgledati fenomenalno poput influenserice Sabrine Tubić, koju prati više od milion osoba.

Amra Džeko 

Haljinu poput one koju je nosila poznata bh. manekenka Amra Džeko upotpunite nakitom ili izaberite isti model u zlatnoj boji.

Džejla Ramović 

Da glamur nije rezervisan samo za haljine, pokazala nam je mlada i talentirana pjevačica Džejla Ramović.

Lejla Ramović

Neka sve oči budu uprte u vas odabirom jednog ekstravagantnog komada, poput košulje ili torbe po uzoru na Lejlu Ramović.

Šejla Ramović

Poput sestara i Šejla Ramović važi za jednu od osoba sa stilom. Obucite providnu crnu „košulju-haljinu“ s postavom uz žuti ili crveni kaiš te na taj način istaknite struk.

Iman Karović

Ukoliko spadate u one kojima crna i bijela boja nisu boje, idealan odabir je haljina kakvu nosi model Iman Karović.

Slađana Mandić 

Poput pjevačice Slađane Mandić, poigrajte se s bojama. Duga žuta haljina, s naramenicama i izrezom s prednje strane, napravit će vas zvijezdom crvenog tepiha. Kombinaciju upotpunite mini torbom.

Erna Saljević 

Erna Saljević može poslužiti kao inspiracija za odabir glamurozne odjevne kombinacije koja uključuje pantalone.

Sunčica Šanjević 

Nizali su se komplimenti upućeni Sunčici Šanjević kada je objavila fotografiju u lepršavoj haljini boje lila. Budite hrabre pa se i vi odlučite za ovaj model haljine.

 Merjem Nuhanović i Adna Hajdarević 

Odvažne odjevne kombinacije poznatih make-up artistica Merjem Nuhanović i Adne Hajdarević osvježit će crveni tepih i unijeti boje u vrelu ljetnu noć SFF-a.

Aida Jahić

Da odijelo nije rezervirano samo za ured i poslovne sastanke, pokazala nam je Aida Jahić. Za glamurozniji izgled kosu zavežite u punđu.

Ines Jarak 

Uspješna poduzetnica i vlasnica beauty salona Ines Jarak plijeni pažnju gdje god se pojavi. Klasični kroj haljine u dominantnoj crvenoj boji začinite decentnim nakitom i pismo tašnom.

Brigita Popadić 

Pobjednica rijalitija „Ja, blogerica“ Brigita Popadić je bijeli kombinezon, otkrivenih leđa, „začinila“ malo jačom šminkom. Odlučila se za crveni ruž i nadograđene trepavice.

Tatjana Ikanović 

Poput Tatjane Ikanović, dužu suknju A kroja, atraktivnog dezena, kombinirajte sa jednobojnom majicom koja otkriva ramena. I zapamtite – manje je više.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti