Toni Cetinski se ostvario u ulozi djeda

Piše: Dž. S.

Pjevač Toni Cetinski podijelio je sretne vijesti s pratiteljima na svom Instagram storyju. Naime, on se ostvario u ulozi djeda.

Njegov sin Kristijan i izabranica Nina su postali roditelji kćerkice kojoj su dali ime Elena.

-Rodila se unuka Elena. Čestitam mami Nini i tati Kristijanu. Voli van nono Tony. Sunce mog života Elena, napisao je u svojoj objavi na društvenoj mreži.

Također, napisao je još jednu poruku.

-Šta reći? Nemam riječi. Djeeca su Sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Ljubi vas nono Tony.

 

Podsjetimo, Toni je nedavno progovorio o prinovi , te je otkrio da je uvijek htio biti mladi deda.

– Sad se zvanično zna da ću biti deda. Kad sam bio u godinama mog sina, ja sam nešto kasnije postao otac. Ali u pravo vrijeme. Ja sam htio to doživjeti da mogu biti deda, a da mogu potrčati za svojim unucima. Htio sam uvijek biti mladi deda, tako da moj cilj će se ostvariti u augustu – rekao je Toni u “Premijeri”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti