Odaberite svoju vjenčanicu prema horoskopskom znaku

Piše: Redakcija

Vjenčanice predstavljaju nešto posebno svakoj ženi, čini da zablistamo na najbitnijem događaju u našem životu. Ukoliko niste sigurne kakvu vjenčanicu želite, imajte u vidu da mnoge naše odluke zavise od toga u kom horoskopskom znaku smo se rodile.

Horoskop utiče i na naš modni stil, izbor frizure, pa čak i na izbor vjenčanice. U zavisnosti od toga da li pripadate vatrenom, vodenom, vazdušnom ili zemljanom znaku različiti su modeli koji će pristajati svakoj ženi razlikuju se od horoskopskog znaka.

I dok žene ovnovi, koje su u duši tradicionalisti pa vjenčanice u boji nisu na njihovom spisku haljina iz snova, već će se pre odlučiti za model A-kroja sa diskretnim detaljima poput lijepo ukrašenog pojasa. Sa druge strane, žena bik voli luksuz i skupe stvari. Uvijek elegantne, besprijekornog tena, sa savršenom frizurom, one slijede sopstveni stil dodajući mu trendi elemente. I, naravno, nije bitno kakva je kreacija, ali mora da bude izrađena od najkvalitetnijeg luksuznog materijala koji prija tijelu.

Kratke vjenčanice smjelo kombinuju žene blizanci, dok ženama rakovima ličnosti odgovaruju vjenčanice u vintage stilu iz doba Čarlstona. Haljina žene u znaku lava mora biti jedinstvena, te joj najviše odgovaraju senzualne vjenčanice, koje odišu glamurom, dok će se žene u znaku djevice odlučiti za tradicionalne vanvremenske krojeve i dugi veo od tila.

Žena vaga će se opredijeliti za elegantnu vjenčanicu, a vjenčanica škorpije mora da naglasi njihovu senzualnu stranu a to će najbolje postići ako izaberu vjenčanicu u sirena stilu. Žena strijelac voli izazove i u izboru haljine, žena jarac će ponijeti klasičnu i odmjerenu haljinu. Vodolija voli neobične stvari, pa joj najviše odgovaraju vjenčanice od tila, a ribama ogovaraju nežne stvari kao što su prelijepe vjenčanice od čipke.

Na fotografiji pogledajte koji model vjenčanice savršeno pristaje vašem horoskopskom znaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HERA DRESSES (@heradresses)


Izvor:magazin.rs

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti