Je li plesanje po klubovima za ljude koji imaju više od 40?

Piše: Redakcija

Zanimljiva rasprava povela se u Velikoj Britaniji, a njena tematika zapravo je aktualna u cijelom svijetu. Naime, većina britanske javnosti stala je u obranu ministra Michaela Govea nakon što se 54-godišnjak našao na udaru kritika mlade britanske pjevačice Tallie Storm koja mu je nakon što je zaplesao u klubu poručila da isti prepusti mladim generacijama.

Rasplesani performans ministra u odijelu  tokom vikenda nije baš bio simpatičan 22-godišnjoj škotskoj pjevačici koja je tako poslije pred kamerama raspravljala o temi treba li starijima od 40 godina zabraniti odlazak u noćne klubove. Mnoge generacije koje su zašle u peto desetljeće života ne osjećaju se dobrodošlo u mnogim klubovima što im umanjuje i šanse za upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstava ili novih ljubavnih veza, a možda ih lišava kvalitete života koje se još ne žele odreći.

Mlada pjevačica tako tvrdi da starije od 40 ne bi htjela vidjeti u klubu dodajući kako ne želi vidjeti svog oca kako izvodi plesne pokrete na podiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TALLIA STORM (@talliastorm)

No, gledatelji su se brzo složili s voditeljem koji je u emisiji ‘Good Morning Britain’ pričao s Talliom, 78-godišnjim DJ-om Tonyjem Blackburnom, koji je inzistirao na tome da su godine samo broj i da samo mladi ne bi trebali vladati podijem.  ‘

-Mislim da se Michael Gove samo zabavljao. Ako bi se povukla ekstremna mjera i ljudima iznad 40-e zabranio ulazak u klubove – mnogi slavni DJ-i i rezidenti po poznatim klubovima imaju više od 40 godina – i njima bi se onda zabranio ulazak? – poentirao je voditelj.

Tony je dodao kako je imao 60 godina kada se prvi put zaputio na poznatu party denticiju, Ibizu, te je uživao u jednom klubu gdje se puštala trance glazba.

-Ne vidim zašto neko ko ima više od 40 godina ne bi išao u klub. To je smiješno. Uz dužno poštovanje, nekome ko ima 22 godine, preostalo mu je samo 18 godina za zabavu pa bolje onda da ne gubi vrijeme’, dodao je Tony.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti