Pronašli smo sličan model vjenčanice kakvu je nosila Jasmina Izetbegović

Piše: Redakcija

 

Kćerka Sebije i Bakira Izetbegovića, Jasmina i njen partner Ćamil Humačkić, nedavno su se vjenčali. Svadbeno slavlje bilo je u hotelu Evropa, gdje su uživale brojne zvanice zajedno s mladencima. Na svadbi godine, kako su je svi prozvali prisustvovao je veliki broj eminentnih zvanica iz političkog, kulturnog i društvenog života BiH. Goste su zabavljali pjevači Semir Cerić Koke, Fatmir Sulejmani, Lana Hamza i Isak Šabanović. Elegantnu, jednostavnu i dugu haljinu koju je nosila , upotpunila je s nakitom, visećim zlatnim naušnicama, i ogrlicom.

Naime, Jasmina još uvijek nije otkrila kakvu je vjenčanicu nosila, ali vjerujemo da većinu zanima svaki detalj gala vjenčanja, pa se AZRA zarovila i pronašla slične modele vjenčanica.

Vjenčanice su “Sophie et Voila” brenda, gracioznog proreza koja nema linija i bez zatezanja uvijek ostavlja elegantan dojam.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie et voilà (@sophieetvoila)


Podsjetimo, Jasminina mama, Sebija nije štedjela na kreaciji za kćerkino vjenčanje, pa je izabrala prestižni model haljine brenda „Marina Rinadli“ čije cijena seže i do vrtoglavih 3500 KM, odnosno 1600 funti ili 1700 eura. „Marina Rinaldi“ je prestižni brend italijanske grupacije Max Mara Fashion Group koja ima preko 300 radnji širom svijeta na najprestižnijim lokacijama poput Beverly Hillsa, Madison avenije u New Yorku ili Old Bond Street u Londonu.

Priredile: Dž.S. i L.B

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti