Ovo su stvari koje žene mrze na svom tijelu, a koje muškarci zapravo vole

Piše: Redakcija

Žene su često same sebi najveće kritičarke, posebno kada je u pitanju fizički izgled. Iako toga nisi svjesna muškarci često neke stvari koje tebi smetaju na tvom tijelu ni ne primijete. Terapeutkinja je otkrila koji su to dijelovi tijela koje žene mrze, a muškarci ih vole .

Stopala

Mnogi muškarci potajno vole ženska stopala. Ne obraćaju ni pažnju na uobičajene dijelove tijela koje ti možda “mrziš”. Zato otiđi na pedikuru sa svojom omiljenom bojom. Možda ćeš biti iznenađena reakcijom svog muškarca.

Ruke

Koliko su ti ruke nježne i privlačne? Ako ih skrivaš u džepovima ili ih držiš stisnute u šake, možda ukazuješ na to da si nesigurna i suzdržana. Pokušaj otvoriti ruke i postati simbol brige i spremnosti za povezivanje.

Leđa

Dok neke muškarce privlače noge i stražnjica, tvoj će muškarac možda uživati ​​u maženju tvojih leđa. Bez obzira imaš li definirane mišiće ili samo lijepa leđa, višak masnoće ili problemes kožom, možda ćeš se iznenaditi kako ti muškarac voli masirati leđa i zamisliti uzbuđenja koja mu spremaš.

Zadnjica

Brineš li se da imaš veliku zadnjicu? Ima mnogo muškaraca koji to jednostavno vole. Zapravo su uzbuđeni načinom na koji izgleda. Zaobljenost je dobra. Muška tijela su pravocrtnija pa njihov mozak zapravo žudi i cijeni zaobljenost ženskog tijela, što znači da ne moraš biti veoma mršava da bi bila privlačna.

Usne

Dakle, možda tvoje usne nisu velike i bujne, one su uske i male. Bez brige. Još uvijek možeš pokrenuti val emocija ako ih koristiš na pravim mjestima na njegovu tijelu. I ne zaboravi na moć riječi koje mu sapćeš na uho.

Lice bez šminke

Žene se osjećaju “golo” bez šminke, ali većina muškaraca zapravo preferira minimalnu ili nikakvu šminku. A često djevojke i žene izgledaju mlađe ne noseći nikakvu šminku, što se muškarcima sviđa.

Fine linije i bore

Možda zvuči primamljivo podvrgnuti se botoksu kako bi popravio te fine linije i bore, ali prirodno lice pobjeđuje zategnuto, neprirodno lice. Osim toga, nekoliko finih linija dokaz su životnog iskustva, samopouzdanja i većeg bogatstva znanja.

Izvor: Miss7.24sata.hr
(L. M.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti