Zavirite u najluksuzniji hotel u Saudijskoj Arabiji

Piše: Redakcija

Nakon debitovanja sa svojim prvim odmaralištem na Bliskom Istoku, Raffles predstavlja svoju drugu znamenitost u gradu – Raffles The Palm Dubai, koji će otvoriti svoja vrta na samom početku sezone zimskih godišnjih odmora u ovom dijelu svijeta…

Smješteno na zapadnom polumjesecu Palm Jumeirah, ovo luksuzno odmaralište na plaži nudi urbani smještaj, spektakularne doživljaje objedovanja i čitavu flotku pogodnosti, uključujući i zapanjujuću privatnu plažu i nagrađivani pariski Cinq Mondes Spa, koji ima dvadeset tri sobe za tretmane, dva privatna kupatila i zatvoreni bazen.

Sa stanovišta smještaja, odmaralište nudi vrhunski stilizovane sobe i prostrane apartmane sa spektakularnim starinskim namještajem. Svaka soba ima balkon ili terasu sa panoramskim pogledom, dok je tu i čitava zbirka privatnih vila. Sveukupno, odmaralište sadrži 389 soba, koje idu od 61 do 203 kvadratna metra, uz apartmane uključujući Duplex, Signature Ocean Suites, Premier Palm Suite, predsjedničke i kraljevske opcije, koje idu od 100 do 750 kvadratnih metara.

Oni koji žele da se opuste i maksimalno uživaju, mogu se odlučiti za neku od luksuznih vila, koje mjere od 950 do 1050 kvadrata, a imaju po četiri spavaće sobe, ugrađene spa odjeljke i privatne bazene, kao i jednostavne pristupe netaknutoj, privatnoj plaži.

Kada se radi o objedovanju, odmaralište nudi veliki broj opcija, uključujući Le Jardin, Matagi, SOLA i Raffles, dok je gostima na raspolaganju i Raffles Club koji će sadržati prekrasni meni Aperitivo. Uz poznatu dvadesetčetverosatnu personalizovanu uslugu batlera i mnogo toga dostupnog na zahtjev, ovo odmaralište vam nudi najraskošnije iskustvo, o kom ste do sada mogli samo da maštate.

Izvor: luxlife.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti