Dom Marije Šerifović oduševio,a pogledajte ko joj je cimer

Piše: Redakcija

Marija Šerifović rođena je i odrasla u Kragujevcu, ali duže vrijeme živi u Beogradu. Stan je kupila na Novom Beogradu, koji je sa svojim širokim ulicama i modernim zgradama najviše po njenom ukusu.

S obzirom na to da se fanovima često obraća preko društvenih mreža, uvijek iz drugog kutka stana, njeni pratioci u prilici su da vide kako živi jedna od naših najboljih pjevačica.

Sama je jednom prilikom priznala da nema ni vremena ni živaca da obilazi radnje i kupuje namještaj. To je prepustila drugima, a na njoj je samo da kaže „sviđa mi se“ ili „ovo ne želim u kući“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Ipak, kada je tehnika u pitanju, tu je zadržala glavnu riječ. Lično je izabrala brojne uređaje, uključujući televizor sa velikim ekranom, koji je postavljen na zidu u dnevnoj sobi.

Čak i oni koji Mariju ne poznaju, po izboru udobne ugaone garniture ili bračnog kreveta, lako mogu zaključiti da je veliki hedonista koji uživa da se „ušuška“ u svom domu. Omiljene boje su joj, bez sumnje, bijela i siva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

S obzirom na to da se bavi profesijom koja podrazumijeva česta putovanja jasno je što se na svakoj fotografiji, negdje u pozadini, uvijek nazire bar jedan kofer.

Mada ima običaj da kaže kako je po prirodi nervozna i nema strpljenja za uobičajene obaveze, mora se priznati da je u ormaru Marije Šerifović sve „pod konac“.

Na fotografijama se često može vidjeti i njen „cimer“, vjerni pas Hulk koji je u stopu prati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Da li u šali ili zbilji, tek nedavno Marija je objavila jedan zanimljiv video u kojem poručuje: „Dakle, krenula je sanacija stana iznad mog i evo upravo sam odlučila da više neću da živim u gradu. Da više neću da živim u zgradi. Svi koji prodaju neki plac, kuću, zemljište, njivu ili bilo šta slično, slobodno neka mi ponude taj oglas.“

Izvor: Hellomagazin.rs

(Z. T.)

 

Pročitajte još