Fatalni zavodnik visok je 165 centimetara: Žene lude, a on već 10 godina ljubi nju

Piše: Redakcija

Pjevač Bruno Mars nedavno je proslavio 36. rođendan, a uprkos svjetskoj slavi i popularnosti kod nježnijeg spola, ostao je vjeran jednoj ženi.

Teško da je iko mogao da pomisli da će poznati pjevač Bruno Mars, koji je visok svega 165 centimetara, postati toliko fatalan za žensku populaciju, ali nakon što je “Just the way you are” ugledala svjetlost dana, gotovo preko noći postao je neodoljiv mnogim damama.

Peter Gene Hernandez, kako mu je pravo ime, objasnio je i da upravo ženama duguje svoj nadimak.

Naime, na nadimak Bruno, koji mu je otac dao kao dijete, dodao je Mars. Mnogo djevojaka mu je reklo da je kao iz drugog svijeta, pa je zaključio da je vjerovatno pao sa Marsa.

Autor ljubavnih hitova “Grenade”, “When I was your man” i mnogih drugih, obožava scenu i nastupe, i važi za poznatu osobu koja veoma poštuje svoje obožavatelje, međutim, prilično je tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život.

Ono što se zna da je još od 2011. godine u vezi sa manekenkom i glumicom Jessicom Caban (39), a prema pisanju američkih medija, upoznali su se u jednom restoranu u New Yorku.

Baš kao u romantičnim filmovima, Bruno je primetio prelijepu Jessicu kako razgovara sa prijateljicom u njegovoj blizini. Pozvao ju je na sastanak nakon koga su se zaljubili jedno u drugo, a kako su sami priznali kasnije, prva godina im je bila veoma teška zbog veze na daljinu.

Svoju privatnost uspješno čuvaju od očiju znatiželjne javnosti, a ona ponekad dijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Bruno rijetko spominje manekenku u intervjuima, ali kad to učini, pun je komplimenata za nju.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli JESSICA CABAN (@officialjessicacaban)

Upravo njoj je i posvetio jednu od najljepših balada “When I was your man” koju je napisao u vrijeme kada se plašio da je ne izgubi.

Izvor: Telegraf.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti