Slavlje u domu Tuka: Amel i Amina slave drugu godišnjicu braka

Piše: L. M.

Naš najbolji atletičar Amel Tuka i njegova izabranica, diplomirana pravnica, Amina Pivić, koja je nakon udaje uzela suprugovo prezime, prije tačno dvije godine izgovorili su sudbonosno „DA“.  Vjenčanje je održano u Zenici, u hotelu „Dubrovnik“, a smatra se i vjenčanjem 2019. godine.

Pored velike ljubavi, njih dvoje su jedno drugom podarili najveći i najljepši poklon, sina Davuda.

Amel je na svom Instagram profilu objavio Amininu fotografiju na kojoj pozira sa velikim buketom cvijeća. Kao opis fotografije napisao je: “Žena mog života”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa)


Također se i Amina oglasila, te objavila njihovu zajedničku fotogradiju i napisala kratko  – godišnjica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amina Tuka (@tukaamina)

Podsjećamo, prije općinskog par se šerijatski vjenčao u Sejmenskoj džamiji u Zenici. Emocije su bile tolike da su mladenci prilikom sklapanja braka pred hafizom Safetom ef. Husejnovićem, zaplakali. Suze su bile od sreće i mladi par ne krije da je upravo šerijatsko vjenčanje za njih i najemotivniji čin stupanja u bračnu zajednicu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti