Iako je njihov brak tek završio, Melinda i Bill Gates zajedno odveli kćerku pred oltar

Piše: Redakcija

Jennifer Gates, najstarija kćerka Billa i Melinde Gates udala se u subotu poslijepodne za Nayela Nassara. Svečanost je održana na veličanstvenoj ceremoniji priređenoj na 124 hektara velikom imanju Gatesovih u Westchesteru u New Yorku, navodno vrijednom 16 miliona dolara.

Detalji vjenčanja nisu poznati, no po objavljenim fotografijama jasno je da su Jennifer pred oltar doveli zajedno Melinda i Bill Gates.

57-godišnja Melinda Gates svoje je probleme, baš kao i propali brak s Billom Gatesom, stavila po strani i posvetila se važnom danu za nju, ali posebno za njenu najstariju kćer Jennifer Gates. U luksuznoj vili pored jezera, koju su ona i Gates kupili tokom braka i čija se vrijednost procjenjuje na 125 miliona dolara, održano je prije koji dan slavlje, tačnije djevojačka zabava za Jennifer, koja se sada udala za svog dugogodišnjeg dečka Nayela Nassara.

Mladenka je nosila vjenčanicu dizajnerice Vere Wang, a devet djeveruša bilo je obučeno u tamno zelene haljine te su sve zajedno pozirale fotografima u romantičnom, jesenskom ugođaju prostranog imanja.

Okupljanje zvanica počelo je oko tri popodne nakon čega je uslijedila ceremonija vjenčanja. Među gostima, najraspoloženiji su bili roditelji mlade, Bill i Melinda, koji su se zabavljali, čavrljali i smijali kao da nisu nedavno razvedeni.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti