Stvari koje suprug koji vas je prevario ne želi da znate

Piše: Redakcija

Uprkos činjenici da ogroman broj ljudi širom svijeta vara svoje partnere u braku, veliki dio njih je u isto vrijeme duboko posvećen tome da spasi svoj brak. Te osobe su spremne da učine sve što treba da bi im voljena osoba ponovo ukazala povjerenje. Pokazaće pravo pokajanje, i prekinuće svaki kontakt sa drugom osobom.

Nažalost, ne ponašaju se sve osobe koje su varale u braku na ovaj način. Ima i onih koji će ostati fokusirani na sebe, i nastojati da prođu kroz što manju dramu i neprijatnost na putu pomirenja nakon afere. Zapamtite: oni koji nemaju šta da kriju, i ne kriju ništa.

ON JE POTPUNO SVJESTAN TOGA DA SU NJEGOVI POSTUPCI BILI IZDAJA

Njegov pokušaj da porekne svoju izdaju, ili da vas uvuče u debatu je jednostavno potez slabe osobe koja nastoji da zamuti vodu.

U PRIČI IMA MNOGO VIŠE DETALJA OD ONIH KOJE VAM JE REKAO

Izjave poput „desilo se samo jednom“ ili „uvijek smo koristili kondom“, su najčešće lažne. Samim tim što ističe ovakve stvari, on pokušava da prikrije stvarnu sliku svoje afere. On zna šta je to što biste željeli da čujete, ako hoće da mu oprostite, zbog čega će vam i dati manje detalja nego što zaslužujete da znate.

ON JE UŽIVAO U TOME DA JE SVA MOĆ U NJEGOVIM RUKAMA

Nevjerstvo je, na mnogo načina, neravnoteža moći u braku. Osoba koja je nevjerna je ta koja u svojim rukama ima moć. Ona zna tajnu, koju njen partner ne zna. Ona bira, da li će i kada da okonča aferu. Kao i svaka vrsta moći, i ova je vrlo opojna i zabavna.

NJEGOV TELEFON JE OPIPLJIV DOKAZ NJEGOVE KRIVICE

Ako vas optužuje da ste paranoični ili da pokušavate da ga kontrolišete, kada tražite da pogledate njegov telefon, to je zbog činjenice što je upravo on dokaz koji ne želi da držite u rukama. On zna da vi ne želite da se osjećate kao „ta žena koja ne vjeruje svom suprugu“ i iz tog razloga igra na tu kartu. Da zaista nema šta da krije, pokazao bi vam svoj telefon bez ikakvih problema.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još