Muškarci nam otkrivaju: Šta to žene čini dosadnima u vezi?

Piše: Redakcija

Ima nečeg i u jednostavnom druženju. Potrebno je da obje strane ulože jednak napor da bi veza napredovala, i da što je najvažnije ne bi bila dosadna. Pa opet, ako jedna osoba u vezi ne zna kako da bude svom partneru zanimljiva, male su šanse da veza uspije.

ŽENA KOJA NE ŽELI NIKAD DA PROBA NOVE STVARI

Jednom muškarcu koliko god privlačna žena bila, dosadiće čim shvati da ona nije spremna da ikad odstupi od svoje svakodnevice. Većini pripadnika muškog pola dopadaju se žene otvorenog ume, koje su spremne za izazove i otkrivanje novih stvari.

ŽENA KOJA IMA NAVIKU DA NE SLUŠA DRUGE

Veza se sastoji od pripovijedanja i slušanja. Ako je samo jedna strana ta koja ima ove odlike, a druga ona koja obožava boju svog glasa i nikad ne sluša partnera, vrlo lako će doći do raskida veze.

ŽENA KOJA PREUZIMA LIČNOST MUŠKARCA

Poželjno je da osobe u vezi imaju slična interesovanja, kao i da vremenom pronalaze nove stvari koje će im se sviđati i koje će raditi. Međutim, ono što nije poželjno je da žena apsolutno preuzme lična interesovanja muškarca, i nazove ih svojima.

ŽENA KOJA NEMA SVOJE PRIJATELJE I ŽELI SVO VREME SAMO DA JE SA SVOJIM PARTNEROM

Djeluje zaista ironično, ali čak i ako je muškarac do ušiju zaljubljen u neku ženu, ona će mu postati dosadna ako se ne odvaja od njega. Muškarcima su prijatelji važni, pa im je samim tim važno i da žena ima svoje prijatelje i da sa njima nekad provodi vrijeme. Razlog je sasvim jednostavan: to vezu čini interesantnijom, jer će uvijek imati nešto novo da mu ispriča.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti