Ova djevojka naporno trenira kako bi mogla nositi paraliziranu sestru – osvojila je sve, pa i nas

Piše: Redakcija

Irene Vithoulkas je lijepa, crvenokosa Australka koja je osvojila društvene mreže svojom požrtvovnošću i ljubavi prema sestri. Naime, njena sestra, 23-godišnja Christina Vithoulkas, bila je profesionalna vozačica motora slobodnim stilom sve do prije tri godine kada je na treningu pogrešno procijenila brzinu, doživjela nesreću te ostala paralizirana.


Nakon Christinine nesreće, kada joj je rečeno da više neće moći hodati, Irene je krenula još više i jače trenirati. Irene često dijeli videe vježbanja i dizanja utega, a na pitanje jednog pratitelja “Zašto toliko dižeš”, odgovorila je: “Ne želim da ona išta propusti”.

Irene i Christina jako su povezane te svuda putuju skupa. Irene se brine da, iako paralizirana, Christine doživi sve što i ona te ju često nosi na mjesta na koja Christine, sama ne može.

-Imam te. Uvijek. – napisala je sestri ispod fotografije na kojoj ju drži u naručju ispred vodopada.

Irene je dobila mnoštvo komentara podrške: “Ovo je uistinu nesebična ljubav! Puno poštovanja i divljenja za vas dame!”

A puno poštovanja zasigurno zaslužuje i Christina koja uprkos tragičnoj nesreći zadržava pozitivan duh i nastavlja živjeti što više može kao prije, pri čemu joj pomažu i sestra i dečko.

Ljubav između sestara, još blizanki, zbilja je nešto posebno.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti