Kal Penn otkrio svoju seksualnost: Josh mi je zaručnik već 11 godina

Piše: Redakcija

“Svoju sam seksualnost otkrio relativno kasno u životu u odnosu na druge ljude”, rekao je. “Nema vremenske odrednice za ove stvari.”

Glumac Kal Penn prvi  put je javno otkrio da je homoseksualac, otkrivši u intervjuu  da je zaručen za svog partnera više od deset godina.

Indijsko-američki glumac, koji je možda najpoznatiji po ulozi u “Harold & Kumar”, rekao je da se zaljubio u svog zaručnika Josha dok je radio za Obamu prije 11 godina. Penn je objasnio da se osjeća “vrlo sretnim” što ima porodicu koja ga podržava, dodajući da je “prvo podijelio stvari s roditeljima i bliskim prijateljima”.

“Znam da ovo zvuči šaljivo, ali istina je: kada ste već rekli svojim indijskim roditeljima i južnoazijskoj zajednici da namjeravate postati glumac, stvarno su svi razgovori koji slijede nakon toga laki”, rekao je . “Oni su reagovali, ‘Da, dobro.’ Imao sam podršku od svih. To je divna stvar. Znam da svi imaju različita iskustva s tim i stoga se definitivno osjećam vrlo sretno.”

Što se tiče nadolazećeg vjenčanja, Penn kaže da su njih dvojica još uvijek u fazi planiranja, ali on se zalaže za “veliko indijsko vjenčanje”.

“Očito sam zaručen za muškarca i naše obitelji će biti tamo na vjenčanju. Sada je veliko neslaganje hoće li to biti veliko vjenčanje ili malo vjenčanje”, rekao je. “Josh je iskazao želju da to bude jednostavno i brzo, te da ceremoniji prisustvuju samo roditelji. Dakle, moramo se naći na pola puta.”

Izvor: Huffpost.com

(Z. T.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti