Šta bi to muškarci željeli da njihove supruge rade češće?

Piše: Redakcija

Iako nema sumnje da bi svi muškarci s osmijehom na licu dočekao riječi hvale od strane svoje supruge i njenu češću inicijativu u krevetu, ipak u cijeloj priči ima i još nekih drugih stvari.

Pitali smo muškarce da nam otvoreno kažu, šta bi to voljeli da njihove supruge češće rade, a odgovore vam donosimo u nastavku. Prijatno će vas iznenaditi njihova nesebičnost.

DA IZAĐU ČEŠĆE U PROVOD SA DRUGARICAMA

Iako za njega nema većeg užitka od toga da sa vama petkom uveče gleda vašu omiljenu seriju, on zaista želi da odvojite vrijeme za sebe. Zašto? Jednostavno je zapravo, jer kao što je njemu potrebnu s vremena na vrijeme da se nađe sa svojim prijateljima i da imaju muško veče, on zna da bi takvo nešto i vama prijalo.

DA IM DOZVOLE DA PRED NJIMA BUDU RANJIVI

Do nedavno, muškarcima širom svijeta nije bilo baš lako da prihvate svoju nježniju stranu ličnosti. U našem društvu muškarce od malih nogu uče da je plakanje za slabiće, kao i pričanje o osjećanjima. „Takvo nešto rade samo žene“ parola je sa kojom odrastaju mnogi muškarci, koji zapravo samo žele da naslone glavu na vaše krilo, i kažu vam šta ih muči.

DA S VREMENA NA VRIJEME POPUSTITE PRAVILA

Biti u braku zaista zna da optereti pojedinca, naročito ako je to sve na šta se svakodnevica svodi. Kao što ženama trebaju njihove drugarice, tako i muškarcima treba malo vremena van braka. Bilo da je u pitanju izlazak sa momcima, odlazak na utakmicu, u teretanu ili nešto drugo, važno je da se pobrinete da se vaš suprug ne osjeća krivim što niste non-stop zajedno.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti