Maid i Ajla Hećimović proslavili drugi rođendan sina Rayana: Emotivni tata uputio dirljivu poruku

Piše: S.P.

Poznati, vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović objavio je preslatke fotografije skromnog slavlja u njihovom domu povodom drugog rođendana njegovog sina Rayana.

Ponosni tata i njegova supruga Ajla pozirali su s malenim Rayanom, a uz njihove fotografije Maid je objavio dirljivu poruku.

– Sunce moje, zvijezde i mjesecu moj, moj smislu života, najdraži moj sine, moja ljubavi živa i moja najveća životna nagrado sretan ti drugi rođendan! Lutak tatin je sad pravi dječak, nevjerovatno! Zar sam mogao zamisliti da ću te ovoliko voljeti!? O zar sam se mogao toliko prevariti, zar sam mogao toliko pogriješiti, jer ovo što sad osjećam je sto miliona puta veće i jače od onoga čemu sam se nadao! Ova ljubav je nadvisila sve moje teorije o ljubavi i osjećajima! I dvjesto svjetlosnih godina bi mi bilo malo kraj tebe, jer ti me činiš potpunim i cijelim! Budi mi uvijek sretan i time tatu usreći za zauvijek – napisao je Maid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic)

Objava je skupila preko 400 lajkova, a u komentarima su pristizale rođendanske čestitke malenom Rayanu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti