Najpopularnije fotografije na svijetu nastaju u Istanbulu: Rijetki znaju za ovo mjesto

Piše: Redakcija

Unatoč tome što su sukladno trenutnoj situaciji putovanja nešto izazovnija, ipak nije naodmet istražiti koje su neke od ‘must have’ svjetskih lokacija. Naime, unazad nekoliko godina Istanbul je postao vrlo tražena destinacija koja osvaja svojom zanimljivom i drugačijom kulturom, običajima i hranom. Upravo zato nimalo ne čudi što želimo da fotografije s takvih drugačijih mjesta budu posebne i unikatne, a srećom postoje odlične mogućnosti koje to ostvaruju u tren oka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taht İstanbul (@taht.istanbul)

Kao što smo spomenuli, Istanbul je odličan lokacija i odabir za sve one koji vole istraživati, zaviriti u neke nove kulture i načine života, ali i fotografirati neke od najimpresivnijih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taht İstanbul (@taht.istanbul)

Tako nam je ovog puta za oko zapeo divan ‘photo spot’ koji malo koga ostavlja ravnodušnim. Imena Taht İstanbul, zapravo je riječ o fotografskom studiju koji se nalazi na vrhu zgrade te naravno, pruža pogled na grad od kojeg zastaje dah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taht İstanbul (@taht.istanbul)

Izvor: Fashion.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti