Pamela Ramljak proslavila osmu godišnjicu braka: Valjda su krizne godine iza nas

Piše: S.P.

Povodom osme godišnjice braka, Pamela Ramljak je s mužom Mladenom Salajstarom, sinom Antunom i kćerkom Marijom na odmoru u Dubrovniku.

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju večere u krevetu i napisala kako su romantičnu večeru zamijenili putovanjem u Dubrovnik s dječicom.

– Osma godišnjica braka. Mislili smo izaći na romantičnu večeru, ali smo ipak odlučili povesti djecu, skokniti do Dubrovnika i stvarati nove uspomene, pa dok Maria spava, Antun slika ovaj party na krevetu 😂 Pa sretna nam, valjda su krizne iza nas 😂, napisla je Pamela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Fotografija je skupila preko 3 hiljade lajkova, a u komentarima su se nizale čestitke povodom njihove osme godišnjice braka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti