Pokloni nikada ne dolaze sami! Budite kreativni i izmamite osmijeh najmilijima

Piše: Redakcija

Ponovo je stiglo to vrijeme u godini kada smo zauzeti kupovinom, umotavanjem i darivanjem. Praznici samo što nisu stigli, a čarolija se već lagano doseljava u naše domove, a sinonim za praznike su druženje s dragim ljudima i pokloni koji će im izmamiti osmijeh na lice, pogotovo nakon perioda koji je iza nas i nakon posljedica koje nam je svima donijela pandemija, i nakon nje želimo samo da smo okruženi pozitivnim i lijepim mislila i stvarima. Ima li išta ljepše nego vidjeti osmijeh na licu voljenih osoba kada im damo tu ukrasnu kesu, ili kutiju s mašnicom i očekujemo njihovu reakciju pri odmotavanju. Mislimo da nema!

Samim darivanjem usrećujemo druge, posebno ako se potrudimo oko poklona koji ima i lični pečat  za osobu kojoj je namijenjen. Kažu da darivanjem usrećujemo druge, no mi ipak smatramo da ono ima najveći utjecaj na nas. Darivanje nas čini sretnima i osnažuje naše veze s bližnjima jer pokazujemo da mislimo na njih i da ih od sveg srca želimo usrećiti.

Pokloni su najbolji ako dolaze iz srca, i ako o njima razmišljamo danima, i istražujemo šta našu voljenu osobu raduje prije nego se damo u kupovinu. Ukoliko želite iznenaditi partnera, razgovarajte s njim danima i pratite šta vam govori, možda vam daje i neke natuknice šta bi želio ispod svoj prazničnog drvceta ove godine. Prijateljicama zavirite u kozmetičku torbicu i pogledajte šta im nedostaje, možda vam to da ideju za ovogodišnji poklon s ličnim pečatom. S roditeljima i porodicom igrajte se detektiva, pa kad dođete na kafu, iskoristite priliku kad odete do toaleta da pregledate koji im se preparat potrošio, ili je pri kraju pa se dajte u potragu za poklonom s mirsnim notama koje već vole i preferiraju.

Ukoliko vam nedostaje ideja za poklone pogledajte i Avonovu prazničnu brošuru  jer vjerujemo da ćete tu pronaći sve što vam je potrebno da obradujete najmilije.
Od brojnih već upakovanih setova poklona, do sitnica za dom ili nakita koji će izmamiti osmijeh na lice i najizbirljivijih dama.

Za prijatelje koji su tako divan zaljubljen par savršen izbor biće novteti iz omiljene  Today Tomorrow Always linije kao što su Amour za nju i Today mirisa za njega.

I sigurno je da u vrijeme praznika volimo sve te neodoljive arome koje dolaze iz naših kuhinja, zato će ugodna aroma cimeta i kolačića sa đumbirom iz Avonove preslatke #gingerbread linije biti pravi izbor za sve one koji uživaju u tom slatkom dijelu praznika.

Ali nemojte zaboraviti i sebe, zato za sebe odaberite maskaru koja će naglasiti trepavice i dati vam dramatični look. Izaberite Unlimited Drama maskaru jer jedina drama koju želite u ovim prazničnim trenucima, je ona na vašim očima, zar ne?

Izbjegnite gužve i redove, prijavite se besplatno i sami naručite online, tako ćete najlakše i najbrže doći do svih željenih iznenađenja za one koje volite.

Zapamtite jednu bitnu stvar, a to je da pokloni ne dolaze sami. Ne zaboravite uz tu svaku ukrasnu kesicu da poklonite i zagrljaj, poljubac, lijepu riječ, osmijeh i najljepše želje. A najljepše želje napišite na posebnoj Avon prazničnoj čestitki koja ima i posebni zadatak. Narudžbom ove čestitke ne samo da ćete dragim ljudima poželjeti sve najbolje u periodu pred nama već ćete i donirati sredstva u Avon Fond za borbu protiv raka dojke.

Uživajte u praznicima i svim malim ritualima koje donose.

 

 

Pročitajte još