Želite li poseban odmor? Unajmite kuću iz filma “House Of Gucci”

Piše: Redakcija

Jedna noć u kući iz filma “House Of Gucci” će vas koštati oko 1700 KM. Ova ljepotica koja se nalazi na jezeru Como je osvanula na servisu Airbnb i zove se Villa Balbiano. U filmu predstavlja kuću Alda Guccija, a u stvarnosti je bila u vlasništvu kardinala Angela Marie Durinija. Sadašnji vlasnici nisu poznati javnosti iako se radi o jednom od najvećih posjeda u ovom otmjenom italijanskom odmaralištu.

Villa je izgrađena u 16. stoljeću i ima vanjski bazen i privatni dok. Film “House of Gucci” stiže u kina ovih dana i čini nam se da je već favorit za nagradu Oscar. Posebno se izdvaja Lady Gaga koju kritičari hvale zbog uloge Patrizije Reggiani koja je sigurno najkontroverznija ličnost modne industrije.

Izvor: buro247.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti