Kako je samohrana majka kuću na selu preuredila u dom kao iz slikovnice

Piše: Redakcija

Prepuna živih, zabavnih boja, šarma i pozitive, kuća koju je jedna samohrana majka preuredila iz temelja sada izgleda kao najslađi dom iz mašte. Emma Parkes iz Shropshirea u Engleskoj preselila se sa svoje dvoje djece u kuću na farmi i pretvorila ju u pravo remek-djelo.

Emma Parkes, samohrana majka iz Engleske koja radi u obrazovanju za djecu s posebnim potrebama, sa svojom djecom, 18-godišnjom kćeri Poppy i osmogodišnjim sinom Ralphom doselila se na neugledno imanje na periferiji malog sela. Bezličnoj trosobnoj kući željela je dati ugođaj doma u vintage stilu o kakvom je sanjala, s puno boja i šarma kojim odiše svaki kutak preslatko uređenog interijera. U uređenju je koristila rabljeni namještaj i oslikane murale te je većinu posla obavila sama.

Uz dopuštenje stanodavca, jer je kuća unajmljena, Emma je prionula na posao te je prvo maknula stare tepihe ispod kojih su se skrivale rustikalne podne daske koje je potom obojala u bijelo. Odabravši ženstvenu i uzbudljivu paletu boja Emma je u svaku prostoriju u domu unijela blještavilo boja potrošivši ukupno 1500 funti (oko 3500 KM) na renoviranje.

Od boja je izabrala zelenu te različite nijanse ružičaste. Maknula je zavjese i zamijenila ih s pravom granom s koje vise biljke, a takav domišljati patent stavila je i u svoju spavaću sobu.

 

 

Izvor: Zadovoljna.hr

(Z. T.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti