Radost i suze u porodici Ahmiš: Esed i Mahira obradovani odlaskom na Umru

Piše: L. M.

Mahira je sinoć na svom Facebook profilu sa javnošću podijelila emotivan trenutak koji je za kratko vrijeme obradovao sve one koji prate ovu porodicu.

Grupa “Islam moja vjera” Mahiri i Esedu obezbijedila je odlazak na Umru, naredne, 2022. godine.

Nakon Hadždža evo ga i Umra! Subhanallah. Ta se sreća opisati ne može. Kada Allah zavoli svoga roba zavole ga svi. Allah zna naša dobra djela i nijjete pa nas je shodno tome i nagradio, jer niko ne može biti veći dobročinitelj od Allaha. Allah daje kome hoće iskušenje ali i blagodati i samo On zna kome će šta, kad i koliko dati. Mi smo eto počastvovani Umrom od grupe Islam Moja Vjera ako Allah da. Da im Allah ukabuli i nagradi ih onako samo kako On najbolje nagrađuje. Ja znam ko su insani koji nas šalju, koji dijele mnogima nagrade i teško je o takvim institucijama od ljudi i pričati – napisala je Mahira na svom Facebook profilu kao opis uz emotivni video.

Posjeta Kabi, bit će druga u životu, nakon što su zahvaljujući dobrim ljudima, Mahira i Esed obavili hadždž 2018. godine.  Za njih je putovanje na hadždž bilo ostvarenje sna, posebno za Eseda  koji jeprije nekoliko godina obolio od multipla skleroze.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti