Alen Islamović je upoznao suprugu kada je imala 16 godina: Bio sam niko, a bila mi je najveća podrška

Piše: Redakcija

Bosanskohercegovački pjevač i bivši član grupa Bijelo dugme i Divlje jagode Alen Islamović slovio je kao jedan od najpoželjnijih muškaraca ovih prostora i malo koja žena je uspjela odoljeti njegovom šarmu i izgledu, ali ipak njegovo je srce pripalo samo supruzi Marjani.

Alen i Marjana u javnosti se ne pojavljuju često zajedno, ali u skladnom su braku posljednje 42 godine i roditelji su 34-godišnje kćeri Une i 27-godišnje Lare, a on je progovorio o njihovu odnosu i otkrio kako su uspjeli sačuvati brak.

– Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati, izjavio je Alen jednom prilikom, prenosi Blic.

Par se upoznao tokom jednog izlaska u noćnom klubu, a dogodila im se ljubav na prvi pogled.

– Znali smo često putovati zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana. izjavila je Marjana za Blic, koja se zbog porodice odrekla svog posla medicinske sestre.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti