Otkriveno koje je sve plastične operacije uradila Madonna: Od cijene će vam se zavrtiti u glavi

Piše: Redakcija

Kraljica popa, Madonna, kroz svoju je itekako osebujnu karijeru, naučila kako privlačiti pažnju javnosti i medija. Otpjevala je hitove koje vole milioni, ali u posljednje je vrijeme u fokusu zbog svog izgleda.

U 64. godini pjevačica ima tijelo na kojoj joj zavide i duplo mlađe žene, ali lice je sasvim druga stvar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Osim što je u potpunosti lice unakazila botoksom i filerima, stravično se uređuje na društvenim mrežama. Kod nje je i više nego jasno da koristi prilično jake filtere zbog kojih izgleda 20 godina mlađe, ali je zato situacija uživo itekako drugačija. Kada pogledate njezine fotografije s početka karijere, kao i one nastale prije desetak godina te današnje, radi se o gotovo potpuno drugoj osobi.

Ipak, najviše čudi i najveća je ironija njezina ovisnost o plastičnoj hirurgiji jer je nekada bila njezin žustri protivnik. ‘Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas neko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života’, istaknula je prije tri godine, a sada se svi možemo na to samo lijepo nasmijati.

A da ne ostane sve samo na komentarima javnosti, svoj je dojam otkrio i plastični hirurg Gary Linkov. Naime, on je u 20-minutnom videu na YouTubeu objasnio šta je sve Madonna tokom svih ovih godina uradila na sebi i koliko je to sve koštalo.

Naime, Gary smatra da je Madonna, otkako je 1982. godine stigla na javnu scenu, uradila tri faceliftinga, kao i podizanje vrata u kompletu, tri puta podizala obrve, dva puta i gornje i donje kapke, dorađivala obraze, mnogo puta ubrizgavala filere, umetnula implante ili ubrizgala mast kod promjene oblika vilice.

Hirurg je objasnio kako jedan facelifting košta od 10 000 do 50 000 dolara, podizanje obrva od 5 000 do 30 000 dolara, kapci i podočnjaci od 10 000 do 30 000 dolara, fileri od 500 do 1.500 dolara po jednom tretmanu, a smatra da je imala najmanje 30 ubrizgavanja tokom godina.

Dakle, to bi značilo da je Madonna, bez ostalih tretmana za pomlađivanje lica, potrošila minimalno 215 000 dolara.

Izvor: Story.hr

(L: M.)

Pročitajte još