Usvojeni sin Lepe Brene i Bobe glavna tema: Pogledajte kako izgleda preslatki dječak

Piše: Redakcija

Da bi neko postao muzička zvijezda, nije dovoljno da zna da pjeva, neophodno je da ima i „faktor X“, kazaće svako ko se iole razumije u show-biznis. Lepa Brena se, definitivno, uklapa u taj opis.

Biografija muzičke zvijezde, čija slava ne tamni, obiluje uspjesima i priznanjima, ali i zanimljivim događajima, susretima, anegdotama, pa i epizodama kojih se ni Holivud ne bi postidio.

Tako se, recimo, 2009. godine pronio glas da su Brena i Boba Živojinović, po uzoru na Angelinu Jolie i Brada Pitta, odlučili da usvoje trogodišnjeg dječaka sa Filipina. Ono što je u prvom trenutku djelovalo kao običan trač dobilo je potvrdu u vidu televizijskog snimka, na kome tamnoputi mališan pjevačicu oslovljava sa „mama“.

Pojedini mediji tvrdili su da je riječ o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti