Zavirite u luksuzni stan glumice Jelene Gavrilović

Piše: Redakcija

Glumica Jelena Gavrilović i njen emotivni partner, sa kojim je u vezi tri godine, još nisu otišli kod matičara, ali o njihovoj želji da ostare zajedno najbolje govori podatak da su zajedno kupili stan, u koji su se proljetos uselili.

Stan se nalazi u elitnom naselju Beograd na vodi. U neposrednom komšiluku Jelene i njenog dečka Daria su brojni glumci i pjevači, ali vjerujemo da su oni prilikom izbora idealne nekretnine akcenat stavili na blizinu rijeke, divno uređeno šetalište, tržni centar nadomak stana…

Par je prethodno živio u ništa manje luksuznom naselju „West“, na Novom Beogradu, gdje su imali sve spomenute pogodnosti, s tim što su tamo bili podstanari.

Lijepa glumica, koja nerado govori o privatnom životu, nije previše raspoložena ni za predstavljanje životnog prostora, ali je sa pratiocima na „Instagramu“ ipak podijelila nekoliko fotografija. Prvi utisak je da je sve prilagođeno čuvenoj devizi: „Dome, slatki dome“.

Udobna ugodna garnitura „opremljena“ je toplom dekom, a Jeleni su na dohvat ruke omiljene knjige, kao i zanimljiva podna lampa boje starog zlata.

Stan Jelene Gavrilović krasi fotelja neobično plave boje koja je našla idealno mjesto u dnevnom boravku. Naravno, ispred televizora.

U spavaćoj sobi zastupljen je minimalizam: bračni krevet, dekorativno ogledalo na zidu, a u prvom planu su prozori koji se prostiru s jednog na drugi kraj prostorije.

Izvor: hellomagazin.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti