Poznati skijaš Bode Miller dobio kćer, njegova supruga objavila prvu fotografiju bebe

Piše: Redakcija

Penzionisani skijaš Bode Miller i njegova supruga Morgan dobili su kćerkicu. Magazin People piše da je Morgan rodila 26. novembra, a vijest je sada potvrdila i na Instagramu.

– Ona je tu, napisala je Morgan uz fotografiju Bodea i bebe. Za strane medije otkrila je da je rodila u njihovom domu u Kaliforniji uz pomoć babice Lindsey Meehleis. Djevojčica je imala oko 3.6 kilograma i 57.15 centimetara kada se rodila.

– Ona je savršena, naša srca su tako puna. Bode mi je rekao dan nakon što se rodila da mu je to bio najsretniji trenutak u cijelom životu, ispričala je Morgan. Priznala je da se oko imena djevojčice ona i Bode još uvijek dogovaraju.

Inače, Bode i Morgan imaju i trogodišnjeg sina Eastona i šestogodišnjeg Nasha te dvogodišnje blizance Ashera i Aksela. U junu 2018. su proživjeli tragediju kada im se utopila 19-mjesečna kći Emeline u bazenu u komšijinom kući.

Podsjetimo, 19-mjesečna Emeline se utopila u bazenu u dvorištu kuće prijatelja u Kaliforniji u kojoj su Milleri bili na odmoru. Majka je primijetila da djevojčice nema u njenoj blizini, a kada je stigla do bazena, već je bilo prekasno. Hitna pomoć je odmah došla, no u bolnici su mogli samo dijagnosticirati smrt utapanjem. Bode nije bio u kući kada se dogodila ova tragedija.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti