Glumica šokirala izjavom: Bliski ljudi nisu htjeli da smršam jer sam zarađivala milione na račun debele djevojke

Piše: Redakcija

U tome je i uspjela, a zahvaljujući neizmjernoj volji i trudu, glumica se doslovno “prepolovila”. U nešto manje od dvije godine izgubila je oko 70 kilograma, a na toj brojci ne namjerava stati.

No, javnost je šokirala informacija kako je njeni najbliži članovi tima nisu podupirali na samom početku, a razlog je, pišu fanovi, bizaran.

“Nisam dobila nikakvu podršku svog tima već su me pokušali odgovoriti. U Hollywoodu kada sam rekla da želim živjeti zdravo, psihički i fizički se transformirati i promijeniti svoj život – samo su mi rekli: “Zašto? Zašto bi tako nešto napravila? Tako su reagovali jer sam zarađivala milione dolara na račun zabavne i debele djevojke”, rekla je glumica u intervjuu za BBC Breakfast.

Potom je otkrila kako je prije dvije godine shvatila koliko živi nezdravo i da joj kutija sladoleda svake večeri nije potrebna. Također, shvatila je i kako pretilost može utjecati i na to da se jednog dana ne ostvari u najvećoj ulozi – ulozi majke.

“Divno bi bilo imati biološku djecu, ali ne znam hoće li se to ikada dogoditi pa shodno tome ne želim imati nikakva očekivanja”, dodala je Rebel.

 

Izvor: Rtl.tabloid.hr

(Z. T.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti