Prijedlog za tri nova božićna filma koja možete pogledati na Netflixu

Piše: Redakcija

Praznična atmosfera već se itekako može osjetiti u zraku, a na to nas redovno podsjeća i omiljeni streaming servis Netflix koji je ove sezone pripremio pregršt božićnih filmova koje jedva čekamo pogledati!

Od romantičnih komedija do porodičnih filmova pa sve do toplih, dječjih priča uživati će svi uzrasti, pa će ove sezone baš svako će pronaći ponešto po svom ukusu.

Ušuškajte se ispod svoje najdraže dekice i uživajte u naslovima koje smo za vas izdvojili.

Dvorac za Božić

Dvorac za Božić je nova američka božićna romantična komedija nastala u režiji poznate Mary Lambert. Priča prati američku autoricu bestselera Sophie Brown (Brooke Shields) , koja putuje u Škotsku kako bi pobjegla od skandala koji je prouzrokovala njena posljednja knjiga.

Za vrijeme boravka u čarobnoj Škotskoj, potpuno se zaljubljuje u jedan – dvorac, te se mora suočiti s zlobnim vojvodom (Cary Elwes) koji ga posjeduje.

S obzirom na to da je Netflix već na Twitteru ovaj film prozvao najtačnijim prikazom Škotske ikada viđenim na ekranu, sigurni smo da će ova romantična božićna komedija oduševiti ljubitelje božićnih filmova, ljubića, ali i same zemlje Škotske.

Povratak Djeda Božićnjaka

Ova nova britanska božićna komedija prati priču četiri sestre koje se nakon nekog vremena ponovno sastaju na božićnim praznicima.

Napeta Caroline (Nathalie Cox) samo želi savršen odmor sa svojom velikom, izrazito disfunkcionalnom porodicom. Ova šašava porodica sastoji se od Carolinina dobronamjernog supruga Petera Hopea (Kris Marshall), majke, njenih sestara – modne urednice Joanne Christmas (Elizabeth Burley), zle djevojke Vicky Christmas (Talulah Riley) i studentice Pauline koja je potpuno opsjednuta Beatlesima.

Njihov otac napustio je porodicu na sam Božić, prije točno 27 godina, a napeti razvoj ove zamršene priče s mnoštvom komičnih trenutaka vrlo će vas brzo osvojiti i prikovati uz male ekrane!

The Princess Switch: Romancing the Star

Iako se Netflix spremio na objavu čitavog nizapotpuno novih božićnih filmova za gledatelje, postoji jedan koji mnogi jedva čekaju – The Princess Switch: Romancing the Star, treći dio Netflixove hit franšize.

Prvi nastavak s Vanessom Hudgens u srednjoj školi izazvao je veliko zanimanje među gledateljima kada je objavljen, u 2018. godini. Poznata glumica tada je u filmu utjelovila dva slična lika: pekaricu Stacy i vojvotkinju od Montenara – lady Margaret. Shvativši da nevjerovatno liče jedna drugoj, odučili su zamijeniti živote, a uslijedila je prava drama!

U prošlogodišnjem, drugom nastavku, Hudgens je ponovila spoj dvije uloge, ali i žonglirala ulogom Margaretine zlobne rodice, Fione. Sada se Vanessa ponovno vraća, i to glumeći čak tri različita lika!

Dvije od njih su slatke, velikodušne i iznimno bogate članice kraljevske porodice, a treća je nestašna sestrična Fiona, koja trenutno služi kaznu radeći ne baš teške poslove u samostanu i redovito koketirajući sa svim muškarcima koji joj se nađu na putu. Glavni likovi predstavljaju različite rase i nacionalnosti, a film ima pozitivne poruke o oprostu, porodici, ljubavi i braku stoga smo sigurni kako će se svidjeti baš svim uzrastima!

Izvor: fashion.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti